Tel:0086-18957494956

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe

Why choose Oripower

We Innopower devote to Customer’s satisfaction & success Comfortable life Sustainable development

√ Have 20years’ experience in gas products’ manufacturing and exporting
√ 7-10days new products’ sampling
√ Professional CE approved gas laboratory to test all gas appliances
√ High quality control & novel design of the products
√ With R&D department and welcome OEM, ODM
√ Proficient in EN14543, EN449, EN203, EN498, AS4553, ANSI Z83.26 standards
√ CE, AGA, CSA, ETL, SANS, LFGB, DGCCRF certificate
√ BSCI, Walmart, ISO9001:2008 factory audit experience by BV, SGS, TUV
√ More than 400sets equipments including 1set laser cutting machines, 3sets vertical machining centers, 18sets CNC lathers

Umpan balik pelanggan

Already worked with companies of all sizes

We understand that small entrepreneurs may need a little extra time and a helping hand to fully explore their options. Roetell has experienced success in previous cases, which is truly inspiring and shows what you can achieve for your products, brand and bottom line.

Pabrik kita

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan saham sing didegake ing taun 2004. Mungkasi menyang Bandara Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi kenyamanan kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi jembar udakara 47, 000 sq. Meter lan area bangunan 40, 000 meter persegi, pabrik kita nduwe luwih saka 100 karyawan (luwih saka 10 teknisi) lan luwih saka 400 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., didegaké ing taun 1984, Innopower Hengda wis dadi pabrikan utama manéka pemanasan lan alat masak, kalebu pemanas teras gas, panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan lan ruangan, tungku gas (gas papan geni), kompor gas, kompor gas, kit masak (kalkun), panah, broadhead lan liya-liyane.

Perusahaan iki minangka inspeksi pabrik ISO9001 lan BSCI. Umume produk kita disetujoni sertifikat CE, AGA, CSA, SANS. Disenengi kanthi rega sing kompetitif lan bermutu, kita duwe komitmen kanggo profesionalisme lan layanan sing ora ana tandhingane karo para pelanggan saka omah lan ing luar negeri.

ndeleng More

Kisah kita

Ing taun 1984, Pak Yang miwiti bisnis ngolah bagean panah ing kulawarga dhewe ing desa Dongyang, kanthi total ana 10 wong.

Taun-taun kasebut, bisnis perusahaan saya maju kanthi cepet lan cepet.

In 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co.,Ltd was established. For the convenience of transportation, the factory was moved out to the archway of Dongyang village with about 80 employees.

ndeleng More

Kapasitas produk

Peralatan: 400+ macem-macem mesin kalebu mesin pemotong laser 2 set

Kapasitas Produk: 30,000+ pemanas & BBQ / Wulan

Insinyur gas: pengalaman 25 taun

Nampa produk anyar OEM, ODM

Sampling produk anyar kanthi cepet: 7-10 dina

Sertifikat: CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

Pamriksaan Pabrik: ISO9001: 2008, BSCI sing wis diaudit

ndeleng More

Galeri perusahaan

Read more about how professional of our factory and where you can use our products.

ndeleng More

Galeri Produk

ndeleng More

Certificates

1.The company is ISO9001 and BSCI factory inspection.

2.Most of our products are approved by CE, AGA, CSA, ETL, SANS, LFGB, DGCCRF certificate.

3.We have awarded 30 patents, Including:1 Invention patent, 17 Utility patents, 12 Design patents.

ndeleng More

tim

Komitmen kanggo Karyawan
ndeleng More