Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>layanan>Layanan sawise-sales

Layanan sawise-sales


Layanan sajrone kabeh umur produk sampeyan
Yen MASALAH IKU:LAN KONDISI IKI:LALI IKI:
Pilot ora bakal entekKatup silinder ditutupKatup mbukak
Penyumbatan ing tabung orifice utawa pilotNgresiki utawa ngganti tabung orifice utawa pilot#
Udhara ing saluran gasBukak garis gas lan getihen (pencet tombol kontrol) suwene ora luwih saka 1-2 menit utawa nganti ngambu gas
Tekanan gas sithikSilinder gas murah utawa kosong
Igniter gagalGunakake match kanggo cahya pilot, lan entuk igniter anyar lan ngganti. (Deleng gambar ing ngisor iki)
Pilot ora bakal tetep suremReget mbangun ing sekitar pilotRereget resik saka sak pilot
Sambungan antarane katup gas lan perakitan pilot longgarNgencengi sambungan lan nindakake tes bocor
ala thermocoupleGanti thermocouple
Burner ora bakal murupTekanan gas sithikGanti silinder gas
Penyumbatan ing orificeMbusak sumbatan
Tombol kontrol ora ana ing posisi "ON".Puter tombol kontrol menyang posisi "ON".
Api burner kurangTekanan gas sithikGanti silinder gas
Cathetan: Aja operate pemanas ing ngisor 5(40°F)Suhu ruangan luwih gedhe saka 5(40°F) lan tank kurang saka 25% kebakGanti silinder gas

Selang pasokan ditekuk utawa ditekukNgencengi selang lan nindakake tes bocor ing selang

Kenop kontrol "ON" kanthi lengkapNguripake tombol kontrol menyang "OFF", supaya adhem nganti suhu kamar lan priksa burner lan orifices kanggo macet.
Emitter cemlorot ora rataTekanan gas sithikGanti silinder gas
Cathetan: Ngisor 2.5cm emitor biasane ora padhangBasis ora ana ing permukaan levelSelehake pemanas ing permukaan sing rata

Heater ora levelPemanas tingkat
Mbangun karbonKotoran utawa film ing reflektor lan emitorReflektor lan emitor sing resik
Kumelun ireng kandelPenyumbatan ing burnerNguripake tombol kontrol kanggo "OFF", supaya kelangan kanggo suhu kamar lan mbusak blockage lan resik burner njero lan njaba.