Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>layanan>Layanan sawise-sales

Layanan sawise-sales


Service throughout the entire lifespan of your product
IF THE PROBLEM IS: AND THIS CONDITION EXISTS: THEN DO THIS:
Pilot ora bakal entek Katup silinder ditutup Katup mbukak
Penyumbatan ing tabung orifice utawa pilot Ngresiki utawa ngganti tabung orifice utawa pilot#
Udhara ing saluran gas Bukak garis gas lan getihen (pencet tombol kontrol) suwene ora luwih saka 1-2 menit utawa nganti ngambu gas
Tekanan gas sithik Silinder gas murah utawa kosong
Igniter gagal Gunakake match kanggo cahya pilot, lan entuk igniter anyar lan ngganti. ( See below pictures)
Pilot ora bakal tetep surem Reget mbangun ing sekitar pilot Rereget resik saka sak pilot
Sambungan antarane katup gas lan perakitan pilot longgar Ngencengi sambungan lan nindakake tes bocor
Bad thermocouple Ganti thermocouple
Burner ora bakal murup Tekanan gas sithik Ganti silinder gas
Penyumbatan ing orifice Mbusak sumbatan
Control knob is not in "ON" position Turn control knob to "ON" position
Api burner kurang Tekanan gas sithik Ganti silinder gas
Note: Do not operate heater below 5(40°F) Suhu ruangan luwih gedhe saka 5(40°F) and tank is less than 25% full Ganti silinder gas

Selang pasokan ditekuk utawa ditekuk Ngencengi selang lan nindakake tes bocor ing selang

Control knob is fully " ON" Turn control knob to "OFF", let it cool to room temperature and check burner and orifices for blockage
Emitter cemlorot ora rata Tekanan gas sithik Ganti silinder gas
Cathetan: Ngisor 2.5cm emitor biasane ora padhang Basis ora ana ing permukaan level Selehake pemanas ing permukaan sing rata

Heater ora level Pemanas tingkat
Mbangun karbon Kotoran utawa film ing reflektor lan emitor Reflektor lan emitor sing resik
Kumelun ireng kandel Penyumbatan ing burner Turn control knob to "OFF", let it cool to room temperature and remove blockage and clean burner inside and outside.