Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News>News Company

Welcme ngunjungi situs web visi anyar

Wektu: 2020-03-18 Hit 174

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan saham gabungan sing diadegake ing taun 2005. Abutting menyang Bandara Lishe Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi penak kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi area lantai watara 60 meter persegi lan area bangunan 000 meter persegi, pabrik kita duwe luwih saka 50 karyawan (luwih saka 000 teknisi) lan luwih saka 100 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi dening Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., diadegaké ing 1984, Innopower Hengda wis dadi Produsèn anjog saka macem-macem dadi panas lan masak Perkakas, kalebu pemanas Patio gas, Panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan ruangan lan ruangan, kompor gas, masak. kit (Turkey kit), crossbow, endhas panah (broadheads) lan liya-liyane.

Perusahaan kasebut diaudit ISO9001 lan BSCI. Produk kasebut disetujoni dening akeh sertifikat safety internasional, kalebu CE, AGA, CSA, SANS. Disenengi dening kualitas dhuwur lan rega competitive, kita setya profesionalisme unparalleled lan layanan kanggo pelanggan saka ngarep lan luar negeri.

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan saham gabungan sing diadegake ing taun 2005. Abutting menyang Bandara Lishe Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi penak kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi area lantai watara 60 meter persegi lan area bangunan 000 meter persegi, pabrik kita duwe luwih saka 50 karyawan (luwih saka 000 teknisi) lan luwih saka 100 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi dening Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., diadegaké ing 1984, Innopower Hengda wis dadi Produsèn anjog saka macem-macem dadi panas lan masak Perkakas, kalebu pemanas Patio gas, Panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan ruangan lan ruangan, kompor gas, masak. kit (Turkey kit), crossbow, endhas panah (broadheads) lan liya-liyane.

Perusahaan kasebut diaudit ISO9001 lan BSCI. Produk kasebut disetujoni dening akeh sertifikat safety internasional, kalebu CE, AGA, CSA, SANS. Disenengi dening kualitas dhuwur lan rega competitive, kita setya profesionalisme unparalleled lan layanan kanggo pelanggan saka ngarep lan luar negeri.

Sadurunge: Welcme ngunjungi kita

Sabanjure: Ana