Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News>News Company

Apa bedane pemanas teras gas lan listrik?

Wektu: 2020-05-23 Hit 162

- Aku wong seneng koyo panglipur saka pemanas gas luwih.

- Aku aran sing pemanas listrik duwe pinggiran harder kanggo panas padha gawé.

- Pemanas gas mbutuhake reresik luwih saka bahan bakar.

- Pemanas listrik bisa diselehake ing pojok sing luwih apik.
- Pemanas gas urip utawa mati. Sawetara duwe setelan dhuwur lan kurang.

- Pemanas listrik bisa dikontrol tanpa wates saka 0 - 100%.

- Pemanas patio gas bisa digunakake ing njaba ruangan, utawa ing njero ruangan kanthi ventilasi mekanik.

- Pemanas patio listrik bisa digunakake ing njaba ruangan utawa ing njero ruangan, lan bisa dipasang ing langit-langit sing rata.

- Pemanas patio gas alam regane luwih murah tinimbang listrik.

- Pemanas patio listrik regane 4x luwih akeh kanggo operate (ing Area Teluk San Francisco) minangka pemanas patio gas kanggo jumlah panas sing padha.

- Umume pemanas patio gas bisa ditemokake lan katon ing unsur kasebut.

- Umume pemanas patio listrik bisa ditemokake lan katon ing unsur kasebut.

- Yen ditutupi, pemanas teras gas biasane mbutuhake jarak 9 "nganti 24" kanggo gampang kobong ing sadhuwure gumantung saka model lan apa sing ditunjuk langsung mudhun utawa diiringake.

- Pemanas patio listrik mbutuhake reresik 6" kanggo gampang kobong ing ndhuwur.

- Pemanas patio gas kasedhiya kanggo gas alam lan propana.

- Pemanas Patio listrik kasedhiya kanggo omah lan komersial Amerika 120 lan 240 voltase, uga komersial Amerika 208, 277 lan 480 voltase.