Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>News>warta Exhibition

Undhangan menyang Spoga + Gafa Fair taun 2020 ing Cologne

Wektu: 2020-05-23 Hit 187

Pelanggan sing dihormati lan kanca-kanca sing apik,


Kita pengin ngajak sampeyan ngunjungi pameran ing Spoga Gafa Fair ing Köln, Jerman. 

Ing kene sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem produk pemanasan ruangan lan ruangan anyar lan gas masak.


2020 Spoga + Gafa Fair ing Cologne

Tanggal: 6 - 8 September 

https://www.spogagafa.com/


Booth No. 7.A058

Perusahaan: Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd

Kontak: Hans Yu

Mobile: 0086-18957494956

email:[email dilindhungi]


Produk utama: Patio heater, gas heater, gas steak grill, gas bbq, gas plancha, gas firepit, outdoor gas cooker, gas grill, crossbow, broadhead lan kabeh jinis camping lan mburu produk etc.


Sugeng rawuh ing booth kita! 

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co, Ltd


Sadurunge: Ana

Sabanjure: Spoga + gafa fair 2019