Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>FAQ

FAQ

  • Q

    Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang sejati?

    A

    We are Produsèn bener saka Perkakas gas kayata pemanas gas, Patio pemanas, Panggangan gas etc,, cukup cedhak bandara Ningbo.

  • Q

    Apa aku bisa ngatur produk sampeyan?

    A

    Ya, sampeyan bisa ngatur produk sing dikarepake.

  • Q

    Apa OEM ditrima.

    A

    Ya, OEM tansah welcome.

  • Q

    Apa sampeyan MOQ?

    A

    Minangka pabrikan, MOQ biasane wadhah 1x20GP. Nanging uga bisa dirundingake.

  • Q

    Apa sampeyan duwe saham?

    A

    Pokoke jarang ready stock.

  • Q

    Apa kebijakan sampel sampeyan?|

    A

    Urutan sampel mlaku persis padha kaya produksi massal. Minangka aturan perusahaan, ragad sampel tansah prabayar lan barang prabayar utawa kanggo ngumpulake. Nanging ragad sampel dibalekake nalika pesenan resmi diaktifake ing mangsa ngarep.

  • Q

    Suwene wektu pangiriman kanggo conto?|

    A

    Biasane, butuh 2-3 dina.

  • Q

    Kepiye babagan wektu pangiriman produksi massal?|

    A

    Umumé, kira-kira 30 nganti 45 dina, bakal dikonfirmasi kanggo saben pesenan.

  • Q

    Apa cara pembayaran.

    A

    Sing paling disenengi yaiku 30% T / T pembayaran mudhun lan 70% T / T marang salinan B / L. 100% LC ing ngarsane uga ditrima.