Tel:0086-18957494956

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>Product>Pemanas Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585532538349477.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536762631501.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536763377578.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536764684592.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536764576796.jpg

H5201 Heater Gas Keramik HXNUMX persetujuan CE

Panggonan Asal:Ningbo, China
Jeneng Brand:Oripower
Panggil Model:H5201
Certification:CE, ERP
Minimal Order Quantity:Unit 100
Details Packaging:Kothak ekspor coklat utawa disesuaikan
Wektu Pesenan:dina 30-45
Syarat-syarat pembayaran:T / T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L / C, D / P lan liya-liyane
Sumber Kabisan:30000 unit / wulan


PANALITEN
Description

Pemanas nduweni telung setelan. Saben burner urip utawa mateni. Setelan kurang mung burner kiwa. Sedheng minangka pembakar tengen, lan dhuwur kabeh loro bebarengan. Saben burner wis unsur Keramik karo akeh bolongan cilik sing gas mili liwat minangka Burns, dadi panas Keramik padhang oranye panas lan panggolekan metu akeh sinar panas infra merah sumringah. Mesthi, ana uga udhara panas sing munggah saka kompor, lan sing nyumbang kanggo anget kamar. Panas sumringah krasa apik, utamané yen sampeyan teka saka kadhemen lan pengin anget tangan.

Iki dirancang lan disetel supaya yen oksigen ing kamar mudhun ing tingkat sing aman, geni bakal mati, nyebabake kontrol gas kanggo mateni gas menyang pembakar. Pemanas ora dirancang kanggo panggunaan ruangan

specifications
Item NoH5201
Tipe GasPropana, Butane lan campuran (LPG)
Output panas4.2kW/2.6kW/1.6kW (3 setelan)
konsumsi305g / jam, 190g / h, 115g / h
kontakPengapian Piezo utawa Pengapian Listrik
ukuran Product43X49X74.5cm
packing1SET / 1CTN
GW / NW12.0 / 11.0kgs
Ukuran Karton44.5 * 35 * 77cm
Kontaner Qty250 / 508 / 585pcs
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Fitur Key

- Daya: 4.2 kW, 2.6 kW, 1.6 kW (3 setelan)

- Bahan bakar: Propana, Butana utawa Campuran (LPG)

- Digawe karo bahan kualitas dhuwur

-Sistem ODS sing dibangun ing nglindhungi kanthi mateni geni.

- Ignition Piezo utawa Ignition Listrik 

- Piranti proteksi geni

- Cocog kanggo Max.15kg gendul gas

- 4 Castors kanggo gerakan gampang

- Ukuran: 43 x 49 x 74.50 cm. (Jembar x Dhuwur x Dhuwur)

- Bobot: 11 kg.

- CE Disetujui.

- Garansi: 12 wulan.

- Aplikasi: Panggunaan njero ruangan lan ruangan

Contact Us
}