Tel:0086-18957494956

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Pabrik kita

Pabrik kita

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan gabungan sing diadegake ing taun 2004. Abutting menyang Bandara Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi penak kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi area lantai kira-kira 47 meter persegi lan area bangunan 000 meter persegi, pabrik kita duwe luwih saka 40 karyawan (luwih saka 000 teknisi) lan luwih saka 100 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi dening Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., diadegaké ing 1984, Innopower Hengda wis dadi Produsèn anjog saka macem-macem dadi panas lan masak Perkakas, kalebu pemanas Patio gas, Panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan ruangan lan, firepits gas (gas). panggonan geni), kompor gas, kompor gas, kit masak (paket kalkun), crossbow, broadheads lan liya-liyane.

Perusahaan punika ISO9001 lan BSCI pabrik pengawasan. Umume produk kita disetujoni dening sertifikat CE, AGA, CSA, SANS. Disenengi dening kualitas dhuwur lan rega competitive, kita setya profesionalisme unparalleled lan layanan kanggo kita pelanggan saka ngarep lan luar negeri.


KEUNGGULAN KAMI


Manufaktur kualitas dhuwur ing skala

Key to our successful manufacturing of quality products lies in state-of-the-art production processes and facilities as well as experienced employees.

  • Wilayah Pabrik

    47,000m2

  • Number of Staffs

    100 +

  • Paten

    30 +

  • Wear

    400+ various machines including 2sets laser cutting machines

  • Kapasitas Produk

    30,000+ heaters & BBQs / Month

  • Gas engineers

    25years' experience Accept OEM, ODM new products

  • Fast new products sampling

    7-10days

  • Certificates

    CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

KAPAKEN PRODUK


Kisah kita


Our story1

Ing taun 1984, Pak Yang miwiti bisnis ngolah bagean crossbow ing kulawargane dhewe ing desa Dongyang, kanthi total mung 10 wong.

Our story2

Ing taun-taun kasebut, bisnis perusahaan tuwuh kanthi mantep lan cepet.

In 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co.,Ltd was established. For the convenience of transportation, the factory was moved out to the archway of Dongyang village, just besides S34 provincal highway, with about 80 employees.

Our story3

In the same year, eventually, Ningbo Hengda had finished the research and development of the first outdoor patio heater and stepped into new industry of gas appliances.

With rapidly increasing growth, in 2004, Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co.,Ltd was founded as a joint venture.

In the same year, the first CE and AGA approval was acquired.

Our story4

In 2008, for the first time, Ningbo Innopower was ISO9001 certified.

In 2015, the factory was BSCI certified.

Till now, we sell over 86 countries all over the world and have 35 customers already cooperated with us for more than 15 years.