Tel:0086-18957494956

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Kapasitas produk

Pabrik kita

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan saham sing didegake ing taun 2004. Mungkasi menyang Bandara Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi kenyamanan kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi jembar udakara 47, 000 sq. Meter lan area bangunan 40, 000 meter persegi, pabrik kita nduwe luwih saka 100 karyawan (luwih saka 10 teknisi) lan luwih saka 400 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., didegaké ing taun 1984, Innopower Hengda wis dadi pabrikan utama manéka pemanasan lan alat masak, kalebu pemanas teras gas, panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan lan ruangan, tungku gas (gas papan geni), kompor gas, kompor gas, kit masak (kalkun), panah, broadhead lan liya-liyane.

Perusahaan iki minangka inspeksi pabrik ISO9001 lan BSCI. Umume produk kita disetujoni sertifikat CE, AGA, CSA, SANS. Disenengi kanthi rega sing kompetitif lan bermutu, kita duwe komitmen kanggo profesionalisme lan layanan sing ora ana tandhingane karo para pelanggan saka omah lan ing luar negeri.


KEUNGGULAN KAMI


Manufaktur kanthi kualitas dhuwur

Kunci kanggo produksi produk berkualitas sing sukses yaiku proses lan fasilitas produksi sing canggih uga karyawan sing wis pengalaman.

  • Wilayah Pabrik

    47,000m2

  • Cacahing Staff

    100 +

  • Paten

    30 +

  • Wear

    400+ macem-macem mesin kalebu mesin pemotong laser 2 set

  • Kapasitas Produk

    30,000+ pemanas & BBQ / Wulan

  • Insinyur gas

    Pengalaman 25tahun Nampa produk anyar OEM, ODM

  • Sampling produk anyar kanthi cepet

    7-10days

  • Certificates

    CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

KAPAKEN PRODUK


Kisah kita


Crita kita1

Ing taun 1984, Pak Yang miwiti bisnis ngolah bagean panah ing kulawarga dhewe ing desa Dongyang, kanthi total ana 10 wong.

Crita kita2

Taun-taun kasebut, bisnis perusahaan saya maju kanthi cepet lan cepet.

Ing taun 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd didegake. Kanggo kenyamanan transportasi, pabrik kasebut dipindhah menyang lengkungan desa Dongyang, kajaba dalan gedhe provinsi S34, kanthi udakara 80 karyawan.

Crita kita3

Ing taun sing padha, pungkasane, Ningbo Hengda wis rampung riset lan pangembangan pemanas teras teras sing pertama lan mlebu ing industri peralatan gas anyar.

Kanthi paningkatan kanthi cepet, ing taun 2004, Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd didegaké dadi patungan.

Ing taun sing padha, persetujuan CE lan AGA pisanan dipikolehi.

Crita kita4

Ing taun 2008, kanggo pertama kaline, Ningbo Innopower wis disertifikasi ISO9001.

Ing 2015, pabrik kasebut wis disertifikasi BSCI.

Nganti saiki, kita adol luwih saka 86 negara ing saindenging jagad lan 35 pelanggan wis kerja sama karo kita luwih saka 15 taun.