Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Kapasitas produk

Pabrik kita

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan gabungan sing diadegake ing taun 2004. Abutting menyang Bandara Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi penak kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi area lantai kira-kira 47 meter persegi lan area bangunan 000 meter persegi, pabrik kita duwe luwih saka 40 karyawan (luwih saka 000 teknisi) lan luwih saka 100 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi dening Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., diadegaké ing 1984, Innopower Hengda wis dadi Produsèn anjog saka macem-macem dadi panas lan masak Perkakas, kalebu pemanas Patio gas, Panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan ruangan lan, firepits gas (gas). panggonan geni), kompor gas, kompor gas, kit masak (paket kalkun), crossbow, broadheads lan liya-liyane.

Perusahaan punika ISO9001 lan BSCI pabrik pengawasan. Umume produk kita disetujoni dening sertifikat CE, AGA, CSA, SANS. Disenengi dening kualitas dhuwur lan rega competitive, kita setya profesionalisme unparalleled lan layanan kanggo kita pelanggan saka ngarep lan luar negeri.


KEUNGGULAN KAMI


Manufaktur kualitas dhuwur ing skala

Kunci kanggo sukses manufaktur produk kualitas dumunung ing proses produksi paling canggih lan fasilitas uga karyawan berpengalaman.

  • Wilayah Pabrik

    47,000m2

  • Jumlah Staff

    100 +

  • Paten

    30 +

  • Wear

    400+ macem-macem mesin kalebu 2set mesin nglereni laser

  • Kapasitas Produk

    30,000+ pemanas & BBQ / Wulan

  • Insinyur gas

    Pengalaman 25 taun Nampa OEM, ODM produk anyar

  • Sampling produk anyar kanthi cepet

    7-10days

  • Certificates

    CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

KAPAKEN PRODUK


Kisah kita


Crita kita1

Ing taun 1984, Pak Yang miwiti bisnis ngolah bagean crossbow ing kulawargane dhewe ing desa Dongyang, kanthi total mung 10 wong.

Crita kita2

Ing taun-taun kasebut, bisnis perusahaan tuwuh kanthi mantep lan cepet.

Ing taun 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd diadegaké. Kanggo gampang transportasi, pabrik kasebut dipindhah menyang gerbang desa Dongyang, ing sandhinge dalan provinsi S34, kanthi karyawan 80.

Crita kita3

Ing taun kang padha, pungkasanipun, Ningbo Hengda wis rampung riset lan pangembangan pemanas Teras ruangan pisanan lan jumangkah menyang industri anyar Perkakas gas.

Kanthi cepet nambah wutah, ing 2004, Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd didegaké minangka joint venture.

Ing taun sing padha, persetujuan CE lan AGA pisanan ditampa.

Crita kita4

Ing 2008, kanggo pisanan, Ningbo Innopower iki ISO9001 certified.

Ing taun 2015, pabrik kasebut disertifikasi BSCI.

Nganti saiki, kita adol luwih saka 86 negara ing saindenging jagad lan duwe 35 pelanggan sing wis kerja sama karo kita luwih saka 15 taun.