Tel:0086-18957494956

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>layanan>Riset & Pembangunan

Riset & Pembangunan


Manufaktur kanthi kualitas dhuwur

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan saham sing didegake ing taun 2004. Mungkasi menyang Bandara Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi kenyamanan kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi jembar udakara 47, 000 sq. Meter lan area bangunan 40, 000 meter persegi, pabrik kita nduwe luwih saka 100 karyawan (luwih saka 10 teknisi) lan luwih saka 400 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., didegaké ing taun 1984, Innopower Hengda wis dadi pabrikan utama manéka pemanasan lan alat masak, kalebu pemanas teras gas, panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan lan ruangan, tungku gas (gas papan geni), kompor gas, kompor gas, kit masak (kalkun), panah, broadhead lan liya-liyane.