Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>layanan>Riset & Pembangunan

Riset & Pembangunan


High quality manufacturing at scale

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan gabungan sing diadegake ing taun 2004. Abutting menyang Bandara Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi penak kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi area lantai kira-kira 47 meter persegi lan area bangunan 000 meter persegi, pabrik kita duwe luwih saka 40 karyawan (luwih saka 000 teknisi) lan luwih saka 100 macem-macem mesin.

Mantan dijenengi dening Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., diadegaké ing 1984, Innopower Hengda wis dadi Produsèn anjog saka macem-macem dadi panas lan masak Perkakas, kalebu pemanas Patio gas, Panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan ruangan lan, firepits gas (gas). panggonan geni), kompor gas, kompor gas, kit masak (paket kalkun), crossbow, broadheads lan liya-liyane.