Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Omah>layanan

Riset & Pembangunan

Inovasi IN ACTION RESEARCH & DEVELOPMENT

Bayangake nggunakake katrampilan teknik sampeyan kanggo ngrampungake tantangan jagad nyata lan nyopir proyek inovatif saka konsep nganti asil.

Ing INNOPOWER, kita ngrancang lan ngembangake pemanas teras gas anyar, pemanasan anyar, produk masak kanggo nggawa 'Gelar anyar saka comfort®' kanggo wong ing saindenging jagad. Kita nggunakake teknologi, piranti lan piranti lunak paling anyar sing digabungake karo laboratorium lan bahan teknik paling canggih. Pendekatan kolaboratif, kepemimpinan sing menehi inspirasi, lan tujuan sing ditetepake kanthi jelas terus-terusan nggawa produk sing menang penghargaan lan ramah bumi menyang pasar.

ndeleng More

TUJUAN R&D

PATEN KITA

Kemampuan manufaktur

Peralatan: 400+ macem-macem mesin kalebu 2set mesin pemotong laser

Kapasitas Produk: 30,000+ pemanas & BBQ / Wulan

Insinyur gas: pengalaman 25 taun

Nampa OEM, ODM produk anyar

Sampling produk anyar cepet: 7-10 dina

Sertifikat: CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

Inspeksi Pabrik: ISO9001:2008, BSCI diaudit

ndeleng More

MANAJEMEN KUALITAS

Layanan sawise-sales

Sinau tandha

Tim kita ndhukung sampeyan ing lapangan kanggo njamin efisiensi lan ngatasi masalah apa wae.

Garansi 1 taun kanggo kabeh produk

Dhukungan sawise-sales online gratis lan pangopènan kanggo urip

Kepuasan lan umpan balik positif sampeyan penting banget kanggo kita

Yen sampeyan duwe masalah karo item utawa layanan kita, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing paling apik

ndeleng More