Tel:0086-18957494956

email:[email dilindhungi]

EN
Kabeh Kategori

Baru


PRODUK PANAS

BABAGAN AWAKE DHEWE


Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., minangka perusahaan saham sing didegake ing taun 2004. Mungkasi menyang Bandara Ningbo lan pelabuhan Ningbo, menehi kenyamanan kanggo lalu lintas lan transportasi. Kanthi jembar udakara 47, 000 sq. Meter lan area bangunan 40, 000 meter persegi, pabrik kita nduwe luwih saka 100 karyawan (luwih saka 10 teknisi) lan luwih saka 400 macem-macem mesin.

                               

Mantan dijenengi Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., didegaké ing taun 1984, Innopower Hengda wis dadi pabrikan utama manéka pemanasan lan alat masak, kalebu pemanas teras gas, panggangan barbecue gas, pemanas gas njero ruangan lan ruangan, tungku gas (gas papan geni), kompor gas, kompor gas, kit masak (kalkun), panah, broadhead lan liya-liyane.

ndeleng More

WHY CHOOSE US

Sugeng Rawuh Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd.

NEWS


Sawise pameran perdagangan ing Octorber, 2018
Sawise pameran perdagangan ing Octorber, 2018

Terus gawe produk cerdas eduction berkualitas tinggi, kanggo gawe marem kabeh pelanggan, lan uga nggawe Equantu dadi merek global terkemuka. Terus gawe produk cerdas eduction berkualitas tinggi, kanggo gawe marem kabeh pelanggan, lan uga nggawe Equantu dadi merek global terkemuka.

CERTIFICATES