Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

Email:[email mbrojtur]

EN
Të gjitha kategoritë

home>Sherbimet>Pas shitjes shërbimi

Pas shitjes shërbimi


Service throughout the entire lifespan of your product
IF THE PROBLEM IS: AND THIS CONDITION EXISTS: THEN DO THIS:
Piloti nuk do të ndizet Valvula e cilindrit është e mbyllur Valvula e hapur
Bllokimi në grykë ose tub pilot Pastroni ose zëvendësoni grykën ose tubin pilot#
Ajri në linjën e gazit Hapni linjën e gazit dhe gjakoseni atë (shtypni butonin e kontrollit) për jo më shumë se 1-2 minuta ose derisa të nuhatni gaz
Presion i ulët i gazit Cilindri i gazit i ulët ose i zbrazët
Ndezësi dështon Use match to light pilot, and obtain new igniter and replace. ( See below pictures)
Piloti nuk do të qëndrojë i ndezur Dirt build up around pilot Pastroni papastërtitë nga rreth piloti
Lidhja midis valvulës së gazit dhe montimit të pilotit është e lirë Shtrëngoni lidhjen dhe kryeni provën e rrjedhjes
Bad thermocouple Zëvendësoni termoelementin
Burner nuk do të ndizet Presioni i gazit është i ulët Zëvendësoni cilindrin e gazit
Bllokimi në grykë Bllokim i qartë
Control knob is not in "ON" position Turn control knob to "ON" position
Flaka e ndezësit është e ulët Presioni i gazit është i ulët Zëvendësoni cilindrin e gazit
Note: Do not operate heater below 5(40°F) Temperatura në natyrë është më e madhe se 5(40°F) and tank is less than 25% full Zëvendësoni cilindrin e gazit

Zorra e furnizimit është e përkulur ose e shtrembëruar Drejtoni zorrën dhe kryeni provën e rrjedhjes në zorrë

Control knob is fully " ON" Turn control knob to "OFF", let it cool to room temperature and check burner and orifices for blockage
Emetuesi shkëlqen i pabarabartë Presioni i gazit është i ulët Zëvendësoni cilindrin e gazit
Shënim: Fundi 2.5 cm i emetuesit normalisht nuk shkëlqen Baza nuk është në një sipërfaqe të barabartë Vendosni ngrohësin në një sipërfaqe të barabartë

Ngrohësja jo e nivelit Ngrohës i nivelit
Grumbullimi i karbonit Dirt ose film në reflektor dhe lëshues Reflektor dhe emetues i pastër
Tym i zi i trashë Bllokimi në ndezës Turn control knob to "OFF", let it cool to room temperature and remove blockage and clean burner inside and outside.