Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

Email:[email mbrojtur]

EN
Të gjitha kategoritë

home>Lajme>Kompania News

Cilat janë ndryshimet midis ngrohësve të oborrit me gaz dhe elektrike?

Koha: 2020-05-23 Goditjet: 162

- Personalisht më pëlqen më shumë ndjesia komode e ngrohësve me gaz.

- Ndjej se ngrohësit elektrikë kanë një avantazh më të vështirë ndaj nxehtësisë që prodhojnë.

- Ngrohësit me gaz kërkojnë hapësira më të mëdha nga lëndët djegëse.

- Ngrohësit elektrikë mund të futen më mirë në qoshe.
- Ngrohësit me gaz janë ndezur ose fikur. Disa kanë cilësime të larta dhe të ulëta.

- Ngrohësit elektrikë mund të kontrollohen pafundësisht nga 0 - 100%.

- Ngrohësit e oborrit me gaz mund të përdoren në ambiente të jashtme ose të brendshme me ajrim mekanik.

- Ngrohësit elektrikë të oborrit mund të përdoren jashtë ose brenda, dhe mund të montohen të rrafshët brenda tavaneve të sheshta.

- Ngrohësit e oborrit me gaz natyror kushtojnë shumë më pak në funksionim sesa ato elektrike.

- Ngrohësit elektrikë të oborrit kushtojnë 4 herë më shumë për të punuar (në zonën e Gjirit të San Franciskos) sesa ngrohësit e oborrit me gaz për një sasi të ngjashme të nxehtësisë së ndjerë.

- Shumica e ngrohësve të oborrit me gaz mund të zbulohen dhe të ekspozohen ndaj elementeve.

- Shumica e ngrohësve elektrikë të oborrit mund të zbulohen dhe të ekspozohen ndaj elementeve.

- Nëse mbulohen, ngrohësit e oborrit me gaz zakonisht kanë nevojë për hapësirë ​​9" deri në 24" ndaj lëndëve të ndezshme sipër tyre, në varësi të modelit dhe nëse janë të drejtuar drejt poshtë ose të anuar.

- Ngrohësit elektrikë të oborrit kërkojnë 6” hapësirë ​​ndaj lëndëve të ndezshme mbi to.

- Ngrohësit e oborrit me gaz janë në dispozicion për gaz natyror dhe propan.

- Ngrohësit elektrikë të oborrit janë të disponueshëm për tensionet 120 dhe 240 shtëpiake dhe komerciale amerikane, si dhe tensionet komerciale amerikane 208, 277 dhe 480.