Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami

Why choose Oripower

We Innopower devote to Customer’s satisfaction & success Comfortable life Sustainable development

√ Have 20years’ experience in gas products’ manufacturing and exporting
√ 7-10days new products’ sampling
√ Professional CE approved gas laboratory to test all gas appliances
√ High quality control & novel design of the products
√ With R&D department and welcome OEM, ODM
√ Proficient in EN14543, EN449, EN203, EN498, AS4553, ANSI Z83.26 standards
√ CE, AGA, CSA, ETL, SANS, LFGB, DGCCRF certificate
√ BSCI, Walmart, ISO9001:2008 factory audit experience by BV, SGS, TUV
√ More than 400sets equipments including 1set laser cutting machines, 3sets vertical machining centers, 18sets CNC lathers

eupan balik customer

Already worked with companies of all sizes

We understand that small entrepreneurs may need a little extra time and a helping hand to fully explore their options. Roetell has experienced success in previous cases, which is truly inspiring and shows what you can achieve for your products, brand and bottom line.

Kilang kitu urang

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan sasarengan anu didirikeun taun 2004. Sumping ka Bandara Ningbo sareng palabuan udara Ningbo, éta nyayogikeun jalan anu hébat pikeun transportasi sareng transportasi. Kalayan luas lantai sakitar 47, 000 sq. Méter sareng luas bangunan 40, 000 sq. Méter, pabrik kami ngagaduhan langkung ti 100 karyawan (langkung ti 10 teknisi) sareng langkung ti 400 rupa mesin.

Tilas dingaranan ku Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., didirikeun taun 1984, Innopower Hengda parantos janten pabrikan utama sababaraha alat pemanasan sareng alat masak, kalebet pamanas teras gas, grill barbecue gas, pemanas gas indoor sareng outdoor, firepits gas (gas tempat seuneu), kompor gas, pembakar gas, alat masak (pakét kalkun), panah, broadhead sareng sajabana.

Perusahaan nyaéta pamariksaan pabrik ISO9001 sareng BSCI. Kaseueuran produk urang disatujuan ku sertipikat CE, AGA, CSA, SANS. Dipikaresep ku kualitas luhur sareng harga kalapa, kami komitmen kana profesionalisme sareng jasa anu teu aya tandingan pikeun konsumén kami ti bumi boh di luar negeri.

tempo More

cariosan

Dina taun 1984, Tuan Yang ngamimitian usaha ngolah bagian-bagian silang dina kulawargana di kampung Dongyang, kalayan jumlahna ngan 10 urang.

Mangtaun-taun éta, bisnis perusahaan naék pisan gancang sareng gancang.

In 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co.,Ltd was established. For the convenience of transportation, the factory was moved out to the archway of Dongyang village with about 80 employees.

tempo More

kapasitas produk

Alat-alatna: 400+ rupa mesin kalebet mesin motong laser 2sét

Kapasitas Produk: 30,000+ pamanas & BBQs / Bulan

Insinyur bénsin: pangalaman 25taun

Narima OEM, ODM produk énggal

Sampling produk énggal gancang: 7-10 dinten

Sértipikat: CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

Pamariksaan Pabrik: ISO9001: 2008, BSCI diaudit

tempo More

Galeri perusahaan

Read more about how professional of our factory and where you can use our products.

tempo More

Produk Galeri

tempo More

sertipikat

1.The company is ISO9001 and BSCI factory inspection.

2.Most of our products are approved by CE, AGA, CSA, ETL, SANS, LFGB, DGCCRF certificate.

3.We have awarded 30 patents, Including:1 Invention patent, 17 Utility patents, 12 Design patents.

tempo More

tim kami

Komitmen ka Karyawan
tempo More