Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami

Why choose Oripower

We Innopower devote to Customer’s satisfaction & success Comfortable life Sustainable development

√ Have 20years’ experience in gas products’ manufacturing and exporting
√ 7-10days new products’ sampling
√ Professional CE approved gas laboratory to test all gas appliances
√ High quality control & novel design of the products
√ With R&D department and welcome OEM, ODM
√ Proficient in EN14543, EN449, EN203, EN498, AS4553, ANSI Z83.26 standards
√ CE, AGA, CSA, ETL, SANS, LFGB, DGCCRF certificate
√ BSCI, Walmart, ISO9001:2008 factory audit experience by BV, SGS, TUV
√ More than 400sets equipments including 1set laser cutting machines, 3sets vertical machining centers, 18sets CNC lathers

eupan balik customer

Already worked with companies of all sizes

We understand that small entrepreneurs may need a little extra time and a helping hand to fully explore their options. Roetell has experienced success in previous cases, which is truly inspiring and shows what you can achieve for your products, brand and bottom line.

Kilang kitu urang

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu ngadeg taun 2004. Abutting ka Bandara Ningbo sareng palabuan Ningbo, éta nyayogikeun genah pikeun lalu lintas sareng transportasi. Kalawan aréa lanté ngeunaan 47, 000 sq. Méter sarta aréa wangunan 40. 000 sq. Méter, pabrik urang owns leuwih 100 pagawé (leuwih 10 technicians) sarta leuwih ti 400 rupa mesin.

Tilas ngaranna ku Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., ngadeg taun 1984, Innopower Hengda geus jadi produsén ngarah tina rupa-rupa pemanasan sarta parabot masak, kaasup pamanas patio gas, grills barbecue gas, pamanas gas indoor na outdoor, firepits gas (gas). tempat seuneu), kompor gas, burner gas, kit masak (turki kit), crossbow, broadheads jeung sajabana.

Pausahaan ieu ISO9001 na BSCI inspeksi pabrik. Kaseueuran produk kami disatujuan ku sertipikat CE, Aga, CSA, SANS. Dipikaresep ku kualitas luhur sareng harga anu kompetitif, kami komitmen kana profesionalisme sareng jasa anu teu aya tandingan ka konsumén urang ti bumi sareng luar negeri.

tempo More

cariosan

Taun 1984, Pak Yang parantos ngamimitian usaha ngolah bagian crossbow di kulawargana nyalira di Désa Dongyang, kalayan jumlahna ngan 10 urang.

Taun-taun éta, bisnis perusahaan tumbuh sacara stabil sareng gancang.

In 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co.,Ltd was established. For the convenience of transportation, the factory was moved out to the archway of Dongyang village with about 80 employees.

tempo More

kapasitas produk

Equipment: 400+ various machines including 2sets laser cutting machines

Product Capacity: 30,000+ heaters & BBQs / Month

Gas engineers: 25years’ experience

Accept OEM, ODM new products

Fast new products sampling: 7-10days

Certificates: CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

Factory Inspection: ISO9001:2008, BSCI audited

tempo More

Galeri perusahaan

Read more about how professional of our factory and where you can use our products.

tempo More

Produk Galeri

tempo More

sertipikat

1.The company is ISO9001 and BSCI factory inspection.

2.Most of our products are approved by CE, AGA, CSA, ETL, SANS, LFGB, DGCCRF certificate.

3.We have awarded 30 patents, Including:1 Invention patent, 17 Utility patents, 12 Design patents.

tempo More

tim kami

Komitmen ka Karyawan
tempo More