Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Seuneu liang

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1586749510434013.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1586749508403703.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1586749508615975.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1586749509655958.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1586749509232999.jpg

P1201B Gelas pérésér patio ku batu gelas

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: P1201B
sertifikasi: CE
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 20000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pemanas patio gas seuneu kalayan kaca

Seuneu luar anu unik anu nyangking gaya anu kasohor sareng gambar seuneu ka patio atanapi kebon anjeun.

Éta mangrupikeun pamanas patio gas mobile anu tiasa dianggo sareng butana sareng gas propana, éta ngagabungkeun seuneu anu katingali sareng panasna. Hatur nuhun kana batu kaca, panas circulates jero, sarta meunang kaluar ngaliwatan kaca luhureun opat sisi. Nalika gelas haneut, éta ogé nyayogikeun panas infra red jarak pondok.

Pemanas patio gas ieu sareng kaca sampurna pikeun teras anu ditutupan kaca sareng ditangtayungan angin, atanapi kabuka di luar upami dicampur sareng pamanas infra red anu sanés. Anget sareng katerangan mangrupikeun faktor anu pikaresepeun pikeun sagala jinis usaha.

Éta henteu ngan ukur masihan panas, tapi ogé katerangan sareng kanyamanan ka rohangan luar anjeun. Bahan kualitas luhur sareng kesederhanaan éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngagunakeunana salami mangtaun-taun.

Nyaan basajan pikeun ngahurungkeun tur ngatur, ieu manaskeun baja hideung-dicét pisan mantap sarta lampu dina waktos anu sareng, sarta hatur nuhun kana opat roda lockable na anjeun bisa mindahkeun eta ngaliwatan nanaon permukaan.


spésifikasi
Item No. P1201B
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 7.5-8kW
pamakeanana barang Max.576-599g / h
kontak Alihkeun listrik
ukuran produk 469 * 370 * 1296mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 41 / 35kgs
Ukuran karton 53 * 53 * 89cm
Wadahna Qty 280pcs / 40'HQ


Dimana dianggo
restoran Pusat Balanja
Kamar Bagasi tepas
catering Teras usum tiris
pabrik Alfresco tuangeun
rumah sakit Parahu
Payung pantai komérsial
kebon Stadion Maén Bal
Awing ditarik Mustahil pikeun Panaskeun Daérah
Kolam Renang & Spa pub
gudang Resort Resort
Bar Patio Téma Park
gereja kebon sasatoan
Pamulihan bah Kere
kasomeahan kulambu
Buruan Equestrian
Gantungan kapal terbang Roda Golf nyetir
Balé Olahraga Daérah Seating Daérah


Fitur konci

- kinerja maksimum: 8 kW.

- Fabricated kalawan bahan kualitas luhur.

- 5.5kg Clear tempered fireglass stones included

- Sampurna pikeun sagala jenis bisnis.

- Desain kompak sareng elegan.

- Kaca top tempered opat sisi.

- Panerangan hébat sareng sumber pemanasan.

- Teguh, tahan sareng lampu dina waktos anu sami.

- Ignition listrik (batré AAA nyaéta pilihan).

- Sistim kaamanan Anti Dengdekkeun.

- Panyimpenan botol gas.

- Portabel berkat opat roda anu tiasa dikonci.

- Pangropéa gampang.

- Bahan bakar: gas propana/butana.

- Konsumsi: 0,5 kg / h.

- Warna: Hideung, Héjo, Gray

- Ukuran produk: 469 * 370 * 1296mm

- Beurat: 35 kg.

- CE disatujuan.

- Garansi: 12 bulan.


Taros Kami
}