WhatsApp:+ 8618157429962

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Seuneu liang

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1710314901584026.jpg

TP1202 méja buleud luhureun liang seuneu

Tempat Asal:Ningbo, Zhejiang
brand:
Oripower
istilah pembayaran:L/C, T/T, D/P
Waktos pangiriman :35-45days


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
TP1202Méja TOP GAS seuneu liang
Pikeun dianggo di jero ruangan atanapi di luar ruangan
kakuatan: max. 600W
fluks: appr
.47g / jam h
Dijieunna tina logam jeung kaca
Ngawengku kaca hansip seuneu
Kaasup 0.7KGS pebbles hiasan
Cocog jeung 190g Gas Canister(teu kaasup)

Ukuran produk: 228 * 208 * 310 (H) mm
Panutup kaca: Ø197 * 135m, ketebalan 4mm
jangkungna seuneu adjustable
Sadia dina sauntuyan kelir


Taros Kami
}