Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Kompor Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588058056630168.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588058056852929.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588058056773822.jpg

Kit Waja Baja Karbon

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:C3201B
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No.C3201B
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 10 kW
pamakeanana barangMax.750g / jam
kontakAlihkeun listrik
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW10 / 9kgs
Ukuran karton53x53x32cm
Wadahna Qty306/615/702PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

- C3201D Gas burner with adjustable and removable legs

- Wajan baja karbon Dia.46cm

- Sendok stainless steel

- Spatula stainless steel 

- Skimmer stainless steel

- Térmométer panjangna 30cm

- Tutup Stainless Steel

- Rak pemanasan

- Idéal pikeun aduk frying, deep frying, ngagolakkeun, steaming, braising atanapi simmering

- sertipikat CE


Taros Kami
}