Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Gas Bakar

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064244773515.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1591161150118137.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064244238337.jpg

K1109 gas sapi grill Oberhitzegrill

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:K1109
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 300
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 20-30
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:500000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No.K1109
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 3.5 kW
kontakIgnition listrik kalawan batré AA
ukuran produk23x44x38.5cm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW12 / 10kgs
Ukuran karton46.5x25x41cm
Wadahna Qty650/1300/1500PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Fitur konci

Modél: K1109

Input panas: Max.3500W

Ignition: Ignition listrik kalawan batré AA

1pc thermocouple salaku alat gagalna Seuneu

1 pc piring keramik

304SS 3mm masak grill kalawan 1pc bbq tong 

304SS 1.5mm awak grill na 2mm plat handap

Gampang pindah kaluar grill rak jero pikeun beresih

304SS 1.5mm serelek pan

kalawan rak hareup

CE disatujuan klep Gas

Ukuran Produk: 23x44x38.5cm

PAHS, LFGB, persetujuan ROHS


Taros Kami
}