Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Gas Bakar

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064372247318.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064371796463.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064371656118.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064371707690.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064372120906.jpg

Panggangan beefer gas stainless steel

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:K1109A
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:100000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No.K1109A
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 3.5 kW
kontakAlihkeun listrik
ukuran produk230 * 450 * 430mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW12 / 10kgs
Ukuran karton49x25x43.5cm
Wadahna Qty560/1150/1320PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Input panas: Max.3500W

Ignition: Ignition listrik kalawan batré AA

1pc thermocouple salaku alat gagalna Seuneu

1 pc piring keramik

304SS LFGB disatujuan basajan masak grill

430SS 1.0mm grill rak jero pikeun masak grill (145*250mm)

Gampang pindah kaluar grill rak jero pikeun beresih

430SS 1.0mm awak grill & plat handap & pan serelek

kalawan rak hareup

Kaasup Jérman/CE 1.5m selang & régulator

Taros Kami
}