Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Panasap Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536802500695.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536799446935.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536799469157.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536798453643.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536800782698.jpg

H5202 Pemanas gas jero ruangan katalitik sareng Italia impor pembakar katalitik, persetujuan CE

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H5202
sertifikasi:CE, ERP
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 25-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pemanas gas katalitik ieu nganggo pamanas impor Italia, Kalayan desain ergonomis sareng alat anu aman, éta tiasa mareuman manaskeun nalika teu kahaja ditumbuk pikeun ngabantosan nyegah kacilakaan atanapi manaskeun panas teuing.

Desain unik ngamaksimalkeun aliran panas kana kamar, anjeun bisa ngarasakeun lingkungan damai tur haneut kalawan manaskeun ieu. Éta idéal pikeun kamar pinuh sapertos, kantor, kamar tidur sareng ruang tamu.

Dihasilkeun kalayan standar anu ketat sareng kontrol kualitas luhur, pamanas gas kamar keramik infra red jero ruangan portabel nyaéta kualitas premium kalayan operasi anu stabil sareng kinerja anu luar biasa.

<

spésifikasi
Item No.H5202
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas3100W, 2500W, 1900W(3 setélan)
pamakeanana barang226g/jam,180g/jam,130g/jam
kontakPiezo listrik 
ukuran produk43X46X74.5cm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW12.0 / 10.5kgs
Ukuran karton44.5 * 35 * 77cm
Wadahna Qty250 / 508 / 585pcs
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Fitur konci

1. Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

2. Kakuatan: 3100W, 2500W, 1900W (3 setélan)

3. Konsumsi: 226g / h, 180g / h, 130g / h

4. Ignition: piezo listrik, Diwangun-di alat ODS

5. 37x50cm Italia diimpor burner katalitik

6. efisiensi termal High

7. Foldable jeung Desain Compact pikeun loading wadahna tinggi

8. Kuat jeung konstruksi kualitas luhur

9. Alat panyalindungan seuneu-gagalna

10. Castors pikeun gampang pindah

11. Kamampuh silinder: Max.15kg

12. Ukuran produk: 430(l)x460(d)x743(h) mm

p>    

Taros Kami
}