Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Panasap Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585535263792706.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536884832590.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536884665464.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536884208146.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585536885119916.jpg

H5207 Circular infrared Keramik gas manaskeun jero ruangan persetujuan CE

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H5207
sertifikasi:CE, ERP
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 25-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Kami ORIPOWER, panyadia barang kualitas pikeun bumi sareng kebon anjeun. Tilu setélan panas béda hartina anjeun bisa manggihan setelan nu cocog Anjeun. Efisiensi termal anu luhur hartosna anjeun tiasa ngahémat tagihan listrik, sareng henteu panas teuing rohangan hirup anjeun. Sistem kaamanan ODS sareng thermocouple hartosna anjeun tiasa bersantai dina kanyaho yén manaskeun anjeun aman sareng aman. Roda jarak ngamungkinkeun alatna gampang dipindah-pindahkeun ka bumi anjeun pikeun ngahaneutkeun anjeun dimana waé anjeun angkat! Merlukeun tabung gas butana, teu disadiakeun. Diwangun dina tombol ignition listrik pikeun ngidinan pikeun operasi gampang jeung gancang. Piring pemanasan keramik kualitas luhur aman sareng bersih ngaluarkeun panas ka sakuliah rohangan anjeun. Ngawengku sensor depletion oksigén pikeun ngawas tingkat oksigén di rohangan. 

spésifikasi
Item No.H5207
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas4.2kW, 2.6kW, 1.6kW (Tilu setelan)
pamakeanana barang305g/jam,190g/jam,115g/jam
kontakPiezo Ignition atanapi Electric Ignition
ukuran produk415x460x730mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW12.0 / 11.0kgs
Ukuran karton47.5 * 29.5 * 79
Wadahna Qty260/540/640CTNS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Fitur konci

PANAS GAS INFRARED LINGKARAN - gaya DELUXE

1- Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

2- Daya: 4.2kW, 2.6kW, 1.6kW (Tilu setelan)

3- Ignition: Impuls listrik (piezo ignition nyaeta pilihan)

4- Diwangun-di alat ODS

5- Seuneu Paranti Kagagalan Protection

6- Desain konstruksi Novel kalayan panutup tank ukuran pinuh

7- Pembakar keramik klasik pangsaéna, efisiensi termal anu luhur

8- Gampang ngakses klep silinder ku muka jandela luhur 

9- Ukuran tank panutup pinuh, wadahna luhur loading qty

10- 4 Castors Pikeun Gerak Gampang

11- Kamampuh Silinder: Max. Dia.383x670H mm (Max.15kg)

12- Ukuran produk: 415x460x730mm

Taros Kami
}