Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Planka Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588060337286533.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588060343476749.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588060343774937.jpg

Plancar Gas 2-BURNER

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:K1105
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No.K1105
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 5 kW
pamakeanana barangMax. 368 g/jam
kontakAlihkeun listrik
ukuran produk500x464x247mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW14 / 13kgs
Ukuran karton54x48x24cm
Wadahna Qty460/930/1100PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

Daya: 2000W unggal burner, Total nyaéta 5000W (368.8g/h)

stainless steel 2 burner

panel kontrol hideung dicét kalayan labél panel pérak

3mm porselin enamel coated pan masak

0.6mm awak hideung jeung 180 ° suhu powder coated

Lemak boiler: enya, laci

4pcs suku hideung stabil

Kaasup Perancis sambungan husus

Sértipikat CE


Taros Kami
}