Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Planka Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588062481876720.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588062481818004.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588062481174675.jpg

Plancar Gas 2-BURNER

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:K1105TS
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No.K1105TS
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 5 kW
pamakeanana barangMax. 360 g/jam
kontakAlihkeun listrik
ukuran produk1060L x 441W x 1093H mm
pak-pakan1SET / 2CTN
Karton Ukuran grill54x48x24cm
Karton Ukuran trolley47.5x14x87cm
Wadahna Qty240/490/550PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

Daya: 2500W unggal burner, Total nyaéta 5000W (360g/h)

stainless steel 2 burner

Panel kontrol hideung dicét kalayan awak hideung 0.6mm

3mm porselin enamel coated pan masak

Lemak boiler: enya, laci

4pcs stable black plastic legs

Strong trolley design with 2 big wheels.

Kaasup Perancis sambungan husus

Product size: 1060L x 441W x 1093H mm

Cooking area: 487L x 340W mm

Sértipikat CE


Taros Kami
}