Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Planka Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588063708237938.jpg

4 bakar bakar bakar bakar bakar

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:K1107
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:3000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No.K1107
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 16 kW
kontakAlihkeun listrik
ukuran produk1620x642x1045mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW55 / 49.2kgs
Ukuran karton104x58x56cm
Wadahna Qty86/174/205PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

Daya: 4000W unggal burner, Total nyaéta 16kW.

6mm cooking steel pan with oil finish with DGCCRF food approval

Wewengkon masak pan nyaéta 422x362mm

5mm Strong cooking grill with enamel finish with DGCCRF food approval

Cooking area of grill is 438x365mm

4pcs Pembakar pipa stainless steel 

2pcs Seuneu tempers kalawan finish PE ganda

bagian baja sabudeureun burner nyaeta kalawan 300 ° hideung powder coated finish

Sakabeh awak utama kalawan 180 ° hideung powder coated finish

Lemak boiler: nuhun, 2 laci badag

2pcs roda badag kuat kalawan konci, 2pcs roda badag tanpa konci

4pcs knobs and 3pcs hooks

Ukuran produk: 1620x642x1045mm

Sértipikat CE 


Taros Kami
}