Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Planka Gas

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588064723859300.jpg

4 bakar bakar bakar bakar bakar

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:K1112A
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:2000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No.K1112A
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 16 kW
kontakAlihkeun listrik
ukuran produk1595x550x936mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW55 / 49kgs
Ukuran karton92.5x59.5x40.5cm
Wadahna Qty125/255/295PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

4B Gas barbecue grill

Input Panas: 4000W unggal burner, Total nyaéta 16kW.

Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

6mm cooking steel pan with oil finish

Cooking area of pan is 454x468mm

4pcs Pembakar pipa stainless steel 

2pcs Seuneu tempers kalawan finish PE ganda

Panggangan jero awak nyaéta 300 ° hideung bubuk coated finish

Sakabeh awak utama kalawan 180 ° hideung powder coated finish

Lemak boiler: nuhun, 2 laci badag

4pcs kuat roda badag kalayan konci


Taros Kami
}