Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Kaca Tube Pamanas Patio

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588055285362247.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588055286423284.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588055285987212.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588055287125756.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588055287112589.jpg

H1502AD 1.9m piramida seuneu patio manaskeun leres

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: H1502AD
sertifikasi: CE
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa: 30000 unit / sasih



panalungtikan
gambaran
Our 1.9m pyramid flame heater brings a new dimension to outdoor heating. This stylish unit provides a uniquely visual flame while providing heat in every direction. This attractive piece of patio art will be the focal point of any outdoor setting. This high quality unit features a tip over protection system for your safety. Attached wheels provide easy mobility.
spésifikasi
Item No. H1502AD
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 11.5 kW
pamakeanana barang Max 815g / jam h
kontak Pencét pulsa
ukuran produk 500x500x1900 mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 26 / 21kgs
Ukuran karton 100x58x27cm
Wadahna Qty 180 / 374 / 445 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

1.9m Steel Real Flame Patio Heater

Warna: Hammered hideung, pérak, kulawu, bodas jeung sajabana

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Heat input: Max.11.2Kw (815g/h)

3- Impulse Ignition kalawan Batré AAA 

4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

5- 1pc quartz atanapi borosilicate kaca tube

6- Pérak dicét aluminium alloy pos rojongan


jéntré gancang

UKURAN BARANG: 500x500x1900 mm

Steel Tank housing: 500*500*860 mm

Tube: Dia.100mm * 925mm, ketebalan 2.5mm                 

Pos dukungan: 30x30x10Tmm, panjangna 960mm (8pcs)

Jaring hansip: 220mm * 330mm * 900mm (4pcs)

Layar seuneu: 230 * 230 * 150mm

Top Reflektor: 410mm * 410mm * 85 (H) mm

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}