Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Kaca Tube Pamanas Patio

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588055929741232.jpg

H1505 Rotan Wicker Piramida Patio Pamanas

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H1505
sertifikasi:CE 
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa:30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Électrify tetempoan backyard anjeun ngagunakeun Hanover urang vibrant propana kuadrat manaskeun kalawan pigura aluminium sarta base wicker. sémah anjeun bakal revel dina coziness of 11.5kw panas dina 16.4-ft. Radius. Pemanas Patio 2.2m ieu nawiskeun kanyamanan anu luar biasa sapanjang sagala rupa musim, kalayan ngamimitian batré batré anu nyaluyukeun tina panas rendah ka luhur. Sampurna pikeun penghibur outdoor 

spésifikasi
Item No.H1505
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 11.5 kW
pamakeanana barangMax 815g / jam h
kontakPencét pulsa
ukuran produk500x500x2250 mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW25 / 21kgs
Ukuran karton53.5x53.5x89cm
Wadahna Qty108/226/270 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

2.2m Wicker Pyramid Patio Pamanas kalayan seuneu nyata

Warna: Awak Wicker sareng pigura aluminium 

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Input panas: Max.11.2kW (815g/h)

3- Impulse Ignition kalawan Batré AAA 

4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

5- 2pcs tabung kaca kalawan sambungan kaca


jéntré gancang

UKURAN BARANG: 500x500x2250 mm

Sakabeh tank perumahan: 500 * 500 * 860 mm

tube kaca atawa SS grid salaku sambungan: Dia.105 * 160mm

tube kaca: Dia.100mm * 625mm (2pcs)                            

Pos dukungan: 30x30x10Tmm, panjangna 650mm (8pcs)

Jaring hansip-luhur: 175mm * 240mm * 610mm (4pcs)

Jaring hansip-handap: 265mm * 330mm * 610mm (4pcs)

Layar seuneu: 190 * 190 * 150mm

Top Reflektor: 410mm * 410mm * 85 (H) mm

bulan 12: jaminan


Taros Kami
}