Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Kaca Tube Pamanas Patio

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588055929741232.jpg

H1505 Rotan Wicker Piramida Patio Pamanas

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: H1505
sertifikasi: CE 
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa: 30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Electrify your backyard scenery using Hanover's vibrant square propane heater with aluminium frame and wicker base. Your guests will revel in the coziness of 11.5kw of heat within a 16.4-ft. Radius. This 2.2m Patio heater offers amazing comfort throughout various seasons, with a battery ignition start that adjusts from low to high heat. Perfect for the outdoor entertainer 

spésifikasi
Item No. H1505
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 11.5 kW
pamakeanana barang Max 815g / jam h
kontak Pencét pulsa
ukuran produk 500x500x2250 mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 25 / 21kgs
Ukuran karton 53.5x53.5x89cm
Wadahna Qty 108/226/270 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

2.2m Wicker Pyramid Patio Heater with real flame

Color:  Wicker body with aluminum frame 

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Input panas: Max.11.2kW (815g/h)

3- Impulse Ignition kalawan Batré AAA 

4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

5- 2pcs tabung kaca kalawan sambungan kaca


jéntré gancang

UKURAN BARANG: 500x500x2250 mm

Sakabeh tank perumahan: 500 * 500 * 860 mm

tube kaca atawa SS grid salaku sambungan: Dia.105 * 160mm

tube kaca: Dia.100mm * 625mm (2pcs)                            

Pos dukungan: 30x30x10Tmm, panjangna 650mm (8pcs)

Jaring hansip-luhur: 175mm * 240mm * 610mm (4pcs)

Jaring hansip-handap: 265mm * 330mm * 610mm (4pcs)

Layar seuneu: 190 * 190 * 150mm

Top Reflektor: 410mm * 410mm * 85 (H) mm

bulan 12: jaminan


Taros Kami
}