Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588139485459382.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588139483505522.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588139484618848.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588139484733295.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588139485774979.jpg

H1107G stainless manas Patio manaskeun

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: H1107G
sertifikasi: CE certificate, AGA certificate
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa: 10000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Floor standing stainless steel patio heater 

Enjoy your outdoor space even during colder months with this durable and powerful patio heater. The garden stainless steel propane patio heater can heat an area of up to 200 Sq. Ft., maintaining comfortable warmth to a large crowd at your patio. This heater is made of durable stainless steel, with sleek and modern style that will enhance any outdoor decor. It also features a piezoelectric ignition for easy starting and a control knob to allow for low to high temperature adjustment.


spésifikasi
Item No. H1107G
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 11-13.5kW
pamakeanana barang Max 786-960g / h
kontak Piezo hurung
ukuran produk Dia.815 x 2250mm (H) mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 17.5 / 14kgs
Ukuran karton 465x465x880mm
Wadahna Qty 160 / 335 / 380 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Manaskeun patio stainless steel

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Kaluaran panas: maks. 11-13.5 kW (786-960g / jam)

3- Desain émitter ganda pikeun panggunaan waktos hirup-lami

4- Pangaruh anu ngaduruk & manaskeun anu hadé

5- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Konstruksi stainless steel sareng dasar hideung


jéntré gancang

Ukuran total: Dia.815x2250H mm

pemantul aluminium: Dia.815mm Opat-sapotong K / D

Layar Flame: Dia.250 × 235Hx0.8T mm w / 304SS grid di jero

Burner: Dia.250 × 410Hx1.0T mm

Pos: Dia.60x825Hx1.0T mm

Perumahan tank: Dia.376x740H mm

Ukuran panto muka pikeun botol bénsin: Dia.330x647 mm

Dasarna diaméterna 455x90H mm

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}