Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588207528206570.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588207528942020.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588207527840594.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588207528631809.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588207528412776.jpg

H1501A nyata falme piramida patio manaskeun dina stainless steel

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H1501A
sertifikasi:CE 
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa:5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pamanas patio gas seuneu anu pikaresepeun sareng tabung kaca kuarsa pikeun éfék seuneu nyata anu menak anu ngahaneutkeun kebon anjeun. Powerfull 11.5 KW manaskeun kaluaran kalawan sistem kaamanan anti-tip, dina stainless steel awét sarta desain aluminium anu pasti impress.Jangkung floor-ngadeg piramida design kalawan finish profésional sleek, featuring panel siram ka hareup nu hides gas Anjeun teromol jero base.With pulsa ignition batré, éta gampang jeung gancang lampu, sarta aman ngagunakeun unggal waktu.

spésifikasi
Item No.H1501A
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 11.5kW
pamakeanana barangMax 815g / jam h
kontakPencét pulsa 
ukuran produk500x500x2250 mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW27.5 / 22.5kgs
Ukuran karton53.5x53.5x89cm
Wadahna Qty108/226/270 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

2.2m Stainless Steel Quartz Tube Patio manaskeun

Warna: stainless steel

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Input panas: Max.11.2kW (815g/h)

3- Impulse Ignition kalawan Batré AAA 

4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

5- 2pcs tabung kaca kalawan sambungan kaca


jéntré gancang

UKURAN BARANG: 500x500x2250 mm

Sakabeh tank perumahan: 500 * 500 * 860 mm

tube kaca salaku sambungan: Dia.105 * 160mm

tube kaca: Dia.100mm * 625mm (2pcs)                            

Pos dukungan: 30x30x10Tmm, panjangna 650mm (8pcs)

Jaring hansip-luhur: 175mm * 240mm * 610mm (4pcs)

Jaring hansip-handap: 265mm * 330mm * 610mm (4pcs)

Layar seuneu: 190 * 190 * 150mm

Top Reflektor: 410mm * 410mm * 85 (H) mm

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}