Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588208623904433.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588208624100276.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588208623142431.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588208625431001.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588208625960235.jpg

H1502AD 1.9m piramida seuneu patio manaskeun leres

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H1502AD
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa:30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pemanas seuneu piramida 1.9m kami mawa diménsi anyar pikeun pemanasan luar. Unit stylish ieu nyadiakeun seuneu unik visual bari nyadiakeun panas di unggal arah. Sapotong seni patio anu pikaresepeun ieu bakal janten titik fokus tina sagala setting luar. Unit kualitas luhur ieu ngagaduhan sistem panyalindungan tip pikeun kaamanan anjeun. roda napel nyadiakeun mobilitas gampang.

spésifikasi
Item No.H1502AD
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 11.5 kW
pamakeanana barangMax 815g / jam h
kontakPencét pulsa
ukuran produk500x500x1900 mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW26/21kgs
Ukuran karton100x58x27cm
Wadahna Qty180 / 374 / 445 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

1.9m Steel Real seuneu Patio manaskeun

Warna: Hammered hideung, pérak, kulawu, bodas jeung sajabana

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Input panas: Max.11.2Kw (815g/h)

3- Impulse Ignition kalawan Batré AAA 

4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

5- 1pc quartz atanapi borosilicate kaca tube

6- Pérak dicét aluminium alloy pos rojongan


jéntré gancang

UKURAN BARANG: 500x500x1900 mm

Steel tank perumahan: 500 * 500 * 860 mm

Tube: Dia.100mm * 925mm, ketebalan 2.5mm                 

Pos dukungan: 30x30x10Tmm, panjangna 960mm (8pcs)

Jaring hansip: 220mm * 330mm * 900mm (4pcs)

Layar seuneu: 230 * 230 * 150mm

Top Reflektor: 410mm * 410mm * 85 (H) mm

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}