Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209533975235.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209532213077.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209532942384.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209533302366.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209533435799.jpg

H5201 Pemanas Ruangan Gas Keramik, persetujuan CE

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H5201
sertifikasi:CE, ERP
Kuantitas Orde minimum:100 hijian
Rincian bungkusan:Brown export box or ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, urutan Ali, L / C, D / P jeung jeung sajabana
Supply Pangabisa:30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pemanas ngagaduhan tilu setélan. Unggal burner boh hurung atawa pareum. Setélan low nyaéta burner kénca wungkul. Sedeng nyaéta burner katuhu, sarta luhur téh sadayana dua on sakaligus. Unggal burner boga unsur keramik jeung loba liang leutik nu gas ngalir ngaliwatan sakumaha eta nundutan, manaskeun keramik caang jeruk panas sarta putting kaluar loba sinar panas infra red radian. Tangtosna, aya ogé hawa panas naék tina burners teuing, sarta nu nyumbang ka pemanasan kamar. Panas radian karasaeun hébat, utamana lamun datang ti tiis tur hoyong haneut leungeun Anjeun.

Hal ieu dirarancang sareng disetel supados upami oksigén di rohangan turun di handap tingkat anu aman, seuneu bakal pareum, nyababkeun kontrol gas pikeun mareuman gas kana pembakar. manaskeun teu dirancang pikeun pamakéan outdoor


spésifikasi
Item No.H5201
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas4.2kW/2.6kW/1.6kW (3 setélan)
pamakeanana barang305g/jam,190g/jam,115g/jam
kontakPiezo Ignition atanapi Electric Ignition
ukuran produk43X49X74.5cm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW12.0 / 11.0kgs
Ukuran karton44.5 * 35 * 77cm
Wadahna Qty250 / 508 / 585pcs
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Fitur konci

- Daya: 4.2 kW, 2.6kW, 1.6kW (3 setelan)

- Bahan Bakar: Propana, Butana atau Campuran (LPG)

- Fabricated kalawan bahan kualitas luhur

-Sistim ODS diwangun-di ngajaga ku mareuman seuneu.

- Ignition Piezo atanapi Ignition Listrik 

- Alat panyalindungan gagal seuneu

- Cocog jeung Max.15kg botol gas

- 4 Castors pikeun gerakan gampang

- Ukuran: 43 x 49 x 74.50 cm. (Lebar x Jero x Jangkungna)

- Beurat: 11 kg.

- CE disatujuan.

- Garansi: 12 bulan.

- Aplikasi: Pamakéan jero ruangan sareng luar


Taros Kami
}