Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209964837594.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209963210200.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209963296837.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588209963114509.jpg

H5205 manaskeun seuneu biru approval persetujuan CE

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H5205
sertifikasi:CE, ERP
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 25-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Mobile, generator panas gas-Powered kalawan kapasitas pemanasan tinggi sanajan konsumsi low. Éfisién ngagunakeun énergi ngaliwatan distribusi panas konstan. Kaamanan maksimum berkat ignition piezoelektrik, panyalindungan low-oksigén sareng thermocouple.

spésifikasi
Item No.H5205
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas4.2Kw/2.0Kw (2 setélan)
pamakeanana barang305g/jam,140g/jam
kontakPiezo electric  kontak
ukuran produk43X49X74.5cm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW12.0 / 10.0kgs
Ukuran karton44.5 * 35 * 77cm
Wadahna Qty250 / 508 / 585pcs
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Fitur konci

Pemanas gas seuneu biru

●Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

●Kakuatan: 4200W/2000W (2 setelan)

● Konsumsi Gas: 140 - 305g / h

● Ignition: piezo listrik, Diwangun-di alat ODS

●Seuneu Paranti Kagagalan Protection

●4 Castors Pikeun Gerak Gampang

●Foldable jeung Desain Compact pikeun loading wadahna tinggi

● Pangaruh pemanasan anu saé

●Strong jeung konstruksi kualitas luhur

●Kapasitas Silinder: Max.15kg

●Ukuran produk: 430(l)x460(d)x743(h) mm


Taros Kami
}