Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211166400115.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211165414830.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211165578709.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211165381017.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211166684440.jpg

H5209 manaskeun seuneu biru approval persetujuan CE

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H5209
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 25-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:30000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pemanas gas ieu ngagaduhan desain anu unik pisan sareng pembakar segitiga. Seuneu kabuka pikeun kanyamanan maksimal. Sistem ODS diwangun-di ngajaga ku mareuman seuneu. Ieu pilihan pikeun aman, pemanasan supplemental indoor. Éta hadé pikeun dianggo di bumi atanapi kabin anjeun. Pemanas ieu henteu meryogikeun listrik pikeun beroperasi, janten ieu pilihan anu saé pikeun pemanasan sapopoé sareng kaayaan darurat nalika listrik pareum. Pamanas témbok seuneu biru ieu kaduruk kalayan efisiensi anu luhur sareng beroperasi dina propana cair atanapi gas alam. 

spésifikasi
Item No.H5209
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas4.2Kw/2.0Kw (2 setélan)
pamakeanana barang305g/jam,140g/jam
kontakImpuls listrik kalawan batré AAA
ukuran produk41.5X46X73cm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW12.0 / 10.0kgs
Ukuran karton47.5 * 29.5 * 79cm
Wadahna Qty260 / 540 / 640pcs
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Fitur konci

Pemanas gas seuneu biru

1- Jenis Gas: Propana, Butana atanapi Campuran (LPG)

2- Daya: 4200W / 1600W (konsumsi: 305g / h)

3- Ignition: Impuls listrik kalawan batré AAA  

4- Diwangun-di alat ODS

5- Seuneu Paranti Kagagalan Protection

6- Wangun Inovatif jeung canggih, Konstruksi mantap

7- Pemanasan instan sareng sistem pembakar triangular novel

8- Desain jandela luhur ergonomic pikeun muka / nutup klep botol gas gampang. 

9- Panutup tank ukuran pinuh sareng kontrol botol gas Child-bukti

10- Wadahna luhur pisan loading qty pikeun ngahemat angkutan barang pikeun klien

11- 4 Castors Pikeun Gerak Gampang

12- Kamampuh silinder: Max.15kg

13- Ukuran produk: 415x460x730mm


Taros Kami
}