Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1639461900482860.jpg

NEW kaca tube seuneu patio manaskeun

Item No.H1602 hideung
pak-pakan2CTNS/SET
GW21.9
KGS11.2
NW19
KGS20
ukuran karton46.5x46.5x97cm      84.5x61x16cm
Jumlah / 20'/40'GP/40HC96 / 200 / 230pcs
NgenyakeunCE
nyariospakét pesenan mail
panalungtikan
gambaran

Data Téknis:

NEW kaca tube seuneu patio manaskeun
Warna: hideung
1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)
2- Input panas: Max.11.2kW (815g/h)
3- Impulse Ignition kalawan Batré AAA
4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu
5- 2pcs tabung kaca borosilikat (tabung quartz nyaeta pilihan)
6- 1pc tube Kaca salaku sambungan
7- 2sets mereun design panyalindungan grids hideung

Ukuran barang: Dia.700x2200 mm
tube kaca: Dia.100mm * 625mm (2pcs)
tube kaca salaku panyambungna: Dia.105 * 160mm
Top Reflector: 4pcs K / D Dia.700mm dina aluminium
méja baja: Dia.550mm hideung
Kapasitas tabung gas: Dia.330x670mm (botol gas max.15kg)
Dasar dina Dia.455x90H mm hideung

Taros Kami
}