Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1639462307708477.jpg

NEW kaca tube seuneu patio manaskeun

Item No.H1601 in SS/Grey
pak-pakan2CTNS/SET
GW21.9
KGS11.2
NW19
KGS20
ukuran karton46.5x46.5x97cm      84.5x61x16cm
Jumlah / 20'/40'GP/40HC96 / 200 / 230pcs
NgenyakeunCE
nyariospakét pesenan mail
panalungtikan
gambaran

NEW kaca tube seuneu patio manaskeun
Color: mixed by Stainless steel and Grey
1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)
2- Input panas: Max.11.2kW (815g/h)
3- Impulse Ignition kalawan Batré AAA
4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu
5- 2pcs tabung kaca borosilikat (tabung quartz nyaeta pilihan)
6- 1pc tube Kaca salaku sambungan
7- 2sets inspiring design protection grids in grey

Ukuran barang: Dia.700x2200 mm
tube kaca: Dia.100mm * 625mm (2pcs)
tube kaca salaku panyambungna: Dia.105 * 160mm
Top Reflector: 4pcs K / D Dia.700mm dina aluminium
Stainlesss teel tank housing
Steel table: Dia.550mm in grey
Kapasitas tabung gas: Dia.330x670mm (botol gas max.15kg)
Base in Dia.455x90H mm in Grey

Taros Kami
}