Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588212205155417.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588212204293266.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588212204975668.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588212204771622.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588212205708828.jpg

P1201A Kaca ngadamel manaskeun patio sareng batu lava sareng log

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:P1201A
sertifikasi:CE
Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:P1201A
sertifikasi:CE


panalungtikan
gambaran

Pemanas patio gas seuneu kalayan kaca

Seuneu luar anu unik anu nyangking gaya anu kasohor sareng gambar seuneu ka patio atanapi kebon anjeun.

Éta mangrupikeun pamanas patio gas mobile anu tiasa dianggo sareng butana sareng gas propana, éta ngagabungkeun seuneu anu katingali sareng panasna. Hatur nuhun kana batu kaca, panas circulates jero, sarta meunang kaluar ngaliwatan kaca luhureun opat sisi. Nalika gelas haneut, éta ogé nyayogikeun panas infra red jarak pondok.

Pemanas patio gas ieu sareng kaca sampurna pikeun teras anu ditutupan kaca sareng ditangtayungan angin, atanapi kabuka di luar upami dicampur sareng pamanas infra red anu sanés. Anget sareng katerangan mangrupikeun faktor anu pikaresepeun pikeun sagala jinis usaha.

Éta henteu ngan ukur masihan panas, tapi ogé katerangan sareng kanyamanan ka rohangan luar anjeun. Bahan kualitas luhur sareng kesederhanaan éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngagunakeunana salami mangtaun-taun.

Nyaan basajan pikeun ngahurungkeun tur ngatur, ieu manaskeun baja hideung-dicét pisan mantap sarta lampu dina waktos anu sareng, sarta hatur nuhun kana opat roda lockable na anjeun bisa mindahkeun eta ngaliwatan nanaon permukaan.


spésifikasi
Item No.P1201A
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 7.5-8kW
pamakeanana barangMax.576-599g / h
kontakAlihkeun listrik
ukuran produk469 * 469 * 1390mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW45 / 39kgs
Ukuran karton53 * 53 * 89cm
Wadahna Qty108 / 230 / 280pcs
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

- kinerja maksimum: 8 kW.

- Fabricated kalawan bahan kualitas luhur.

- Sampurna pikeun sagala jenis bisnis.

- Desain kompak sareng elegan.

- Kaca top tempered opat sisi.

- Panerangan hébat sareng sumber pemanasan.

- Teguh, tahan sareng lampu dina waktos anu sami.

- Ignition listrik (batré AAA nyaéta pilihan).

- Sistim kaamanan Anti Dengdekkeun.

- Panyimpenan botol gas.

- Portabel berkat opat roda anu tiasa dikonci.

- Pangropéa gampang.

- Bahan bakar: gas propana/butana.

- Konsumsi: 0,5 kg / h.

- Warna: Hideung, Héjo, Gray

- Ukuran: 46.9 x 46.9 x 139 cm. (Lebar x Jero x Jangkungna)

- Beurat: 45 kg.

- CE disatujuan.

- Garansi: 12 bulan.

Taros Kami
}