Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588213017485699.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588213017755416.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588213017359009.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588213017650634.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588213017142246.jpg

P1201BA Kaca kaca patio manaskeun nganggo batu lave sareng batang

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:P1201BA
sertifikasi:CE
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:20000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pemanas patio gas seuneu kalayan kaca

Seuneu luar anu unik anu nyangking gaya anu kasohor sareng gambar seuneu ka patio atanapi kebon anjeun.

Éta mangrupikeun pamanas patio gas mobile anu tiasa dianggo sareng butana sareng gas propana, éta ngagabungkeun seuneu anu katingali sareng panasna. Hatur nuhun kana batu kaca, panas circulates jero, sarta meunang kaluar ngaliwatan kaca luhureun opat sisi. Nalika gelas haneut, éta ogé nyayogikeun panas infra red jarak pondok.

Pemanas patio gas ieu sareng kaca sampurna pikeun teras anu ditutupan kaca sareng ditangtayungan angin, atanapi kabuka di luar upami dicampur sareng pamanas infra red anu sanés. Anget sareng katerangan mangrupikeun faktor anu pikaresepeun pikeun sagala jinis usaha.

Éta henteu ngan ukur masihan panas, tapi ogé katerangan sareng kanyamanan ka rohangan luar anjeun. Bahan kualitas luhur sareng kesederhanaan éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngagunakeunana salami mangtaun-taun.

Nyaan basajan pikeun ngahurungkeun tur ngatur, ieu manaskeun baja hideung-dicét pisan mantap sarta lampu dina waktos anu sareng, sarta hatur nuhun kana opat roda lockable na anjeun bisa mindahkeun eta ngaliwatan nanaon permukaan.


spésifikasi
Item No.P1201BA
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 7.5-8kW
pamakeanana barangMax.576-599g / h
kontakAlihkeun listrik
ukuran produk469 * 370 * 1296mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW37 / 32kgs
Ukuran karton53 * 53 * 89cm
Wadahna Qty280pcs / 40'HQ


Dimana dianggo
restoranPusat Balanja
Kamar Bagasitepas
cateringTeras usum tiris
pabrikAlfresco tuangeun
rumah sakitParahu
Payung pantaikomérsial
kebonStadion Maén Bal
Awing ditarikMustahil pikeun Panaskeun Daérah
Kolam Renang & Spapub
gudangResort Resort
Bar PatioTéma Park
gerejakebon sasatoan
Pamulihan bahKere
kasomeahankulambu
BuruanEquestrian
Gantungan kapal terbangRoda Golf nyetir
Balé OlahragaDaérah Seating Daérah


Fitur konci

- kinerja maksimum: 8 kW

- Fabricated kalawan bahan kualitas luhur

- 1.4kg batu lava jeung 4pcs log keramik

- Sampurna pikeun sagala jenis bisnis

- Desain kompak sareng elegan

- 5pcs tempered top glasses

- Panerangan hébat sareng sumber pemanasan.

- Teguh, tahan sareng lampu dina waktos anu sami.

- Ignition listrik (batré AAA nyaéta pilihan).

- Sistim kaamanan Anti Dengdekkeun.

- Panyimpenan botol gas.

- Portabel berkat opat roda anu tiasa dikonci.

- Pangropéa gampang.

- Bahan bakar: gas propana/butana.

- Konsumsi: 0,5 kg / h.

- Warna: Hideung, Héjo, Gray

- Ukuran produk: 469 * 370 * 1296mm

- Beurat: 35 kg.

- CE disatujuan.

- Garansi: 12 bulan.

Taros Kami
}