Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>panas Produk

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211547682273.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211546453137.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211546631547.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211546740988.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1588211546827177.jpg

Stainless Steel outdoor komérsial 3 burners Gas BBQ grill K1103B

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: K1103B
sertifikasi: CE, LFGB
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran
spésifikasi
Item No. K1103
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 10kW
pamakeanana barang Max. 728 g/jam
kontak Alihkeun listrik
ukuran produk 70X56X31cm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 16 / 14.5kgs
Ukuran karton 70x57.5x24.3cm
Wadahna Qty 320/660/737PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

catering

pabrik

rumah sakit

Payung pantai

kebon

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

kasomeahan

Buruan

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

3-Burner Gas BBQ grill

- Input Panas: 10kW

- Konstruksi stainless steel lengkep kembang

- - Ngawengku 3-rupa set: gridiron

    gridiron baja Galvanized: 596x480mm, LFGB 

    Eunteung 430 SS seuneu tamp: 636x520mm

    Eunteung 430 SS serelek pan: 565x470mm

- Pigura stainless steel: ketebalan 0.8mm

- Sadaya pipa gas katutupan krom

- Wewengkon masak: 590 x 470 mm

- Teu kaasup selang & regulator

Taros Kami
}