Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527456656014.jpg

J11249 100gr expandable broadhead

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Jioning
Number Model: J11249
sertifikasi: standar
Kuantitas Orde minimum: hijian 100
harga: $0.50 
Rincian bungkusan: Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

This 3-blade expandable design for increased cutting action.

spésifikasi
Item No. J11249
diaméterna motong 1 1/2 ”
beurat 100gr
sabeulah .031 "
paket 3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Fitur konci

●Expandble 100grain style

●Cutting diameter:1 1/2”

●Blade thickness:.031”

●85/100-grain weight


Taros Kami
}