Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527469847082.jpg

J11122 125gr dibereskeun 3-agul broadhead

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Jioning
Number Model:J11122
sertifikasi:standar
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
harga:$0.50 
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Broadhead mékanis 125gr ieu gaduh desain low-profil sareng desain konstruksi baja awét.

spésifikasi
Item No.J11122
diaméterna motong1 "
beurat125gr
sabeulah0.017 "
paket3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Fitur konci

● Maneuh 3-sabeulah gaya

●Low-profil design

● konstruksi baja awét

●1" motong diaméterna

● 0.017 "kandel sabeulah

● 125-beurat sisikian


Taros Kami
}