Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527443135975.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527443328560.jpg

J11326 100gr tugas beurat 3 vented agul dibereskeun broadhead

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Jioning
Number Model:J11326
sertifikasi:standar
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
harga:$0.50 
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

3 wilah tetep pikeun kakuatan sarta penetrasi.

Sabeulah vented hartosna aranjeunna harewos sepi.

broadhead Ieu hadir kalawan agul pabrik ujung seukeut. 


spésifikasi
Item No.J11326
diaméterna motong1 1/8 ”
beurat100gr
sabeulah0.020 "
paket3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Fitur konci

Spin diuji akurasi

● tugas beurat 3 vented design agul dibereskeun pikeun kakuatan

●Warna ferrule hideung & pérak Trocar tip sarta wilah screw Dina 3 agul

● 100 beurat sisikian

●2.75" atawa 70mm panjangna

●Motong diaméterna 1.1875 "atanapi 30mm

● 0.020 "kandel sabeulah

Taros Kami
}