Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527409719399.jpg

J11436 100gr dibereskeun crossbow broadhead

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Jioning
Number Model: J11436
sertifikasi: standar
Kuantitas Orde minimum: hijian 100
harga: $0.50 
Rincian bungkusan: Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Solid 2-blade style with forward position bleeder design for field point accuracy.

spésifikasi
Item No. J11436
diaméterna motong 1 "
beurat 100gr
sabeulah 0.045 "
paket 3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Fitur konci

Featuring a 1" lead and bleeder blade cutting diameter:

●Solid 2-blade style with forward positioned bleeder design for field point accuracy 

●100-gr. 

●045" blade thickness. 


Taros Kami
}