Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527396765927.jpg

J11438 100gr 4-agul dibereskeun crossbow broadhead

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Jioning
Number Model:J11438
sertifikasi:standar
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
harga:$0.60 
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

broadhead mékanis 100gr ieu boga karuksakan maksimum, 4-sabeulah design padet pikeun nyieun tatu opening.Curved beungeut agul motong gede pikeun penetrasi gede.

spésifikasi
Item No.J11438
diaméterna motong1 1/8 ”
beurat100gr
sabeulah0.058 "agul kalungguhan, 045" agul bleeder
paket3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Fitur konci

●1 1/8 "diaméter motong agul kalungguhan

●1/2" bleeder agul motong diaméterna

● .058" ketebalan sabeulah kalungguhan

●.045 "bleeder ketebalan sabeulah

●Padet 2 sabeulah


Taros Kami
}