Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527381517769.jpg

J11512 Shocker sirah kaulinan leutik 2pk 100grain

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Jioning
Number Model: J11512
sertifikasi: standar
Kuantitas Orde minimum: hijian 100
harga: $0.60 
Rincian bungkusan: Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Five spring, steel claws grip turf to prevent the arrow from burrowing into the ground. Perfect for stump shooting and tremendous shocking power for small-game hunting. Package of 2.

spésifikasi
Item No. J11512
diaméterna motong
beurat 100gr
sabeulah
paket 2 unggal kerang atanapi ngaropéa


Fitur konci

Five spring, steel claws grip turf to prevent the arrow from burrowing into the ground. Perfect for stump shooting and tremendous shocking power for small-game hunting. Package of 2.

Taros Kami
}