Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527296512844.jpg

J15518 100gr agul duaan crossbow broadhead kalayan agul serrate

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Jioning
Number Model: J15518
sertifikasi: standar
Kuantitas Orde minimum: hijian 100
harga: $0.60 
Rincian bungkusan: Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Fixed blade broadhead with six cutting edges including serrated main blades. Built for a significantly greater wound channel and better blood trails. Blade Thickness: .058". Cutting Diameter: 1 3/16".

spésifikasi
Item No. J15518
diaméterna motong 1 3/16 ”
beurat 100gr
sabeulah 0.058 "
paket 3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Taros Kami
}