Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527366195367.jpg

J15519 100gr agul duaan crossbow broadhead kalayan agul serrate

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Jioning
Number Model:J15519
sertifikasi:standar
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
harga:$0.60 
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Broadhead sabeulah maneuh sareng genep ujung motong kalebet bilah utama bergerigi. Diwangun pikeun saluran tatu anu langkung ageung sareng jalur getih anu langkung saé. Ketebalan sabeulah: .058 ". Diaméter motong: 1 3/16".

spésifikasi
Item No.J15519
diaméterna motong1 3/16 ”
beurat125gr
sabeulah0.058 "
paket3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Taros Kami
}