Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527352896826.jpg

J15522 100gr broadhead tetep

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Jioning
Number Model: J15522
sertifikasi: standar
Kuantitas Orde minimum: hijian 100
harga: $0.50 
Rincian bungkusan: Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

This 100gr mechanical broadhead has the maximum damage,6 blade design to create a greater wound opening.Curved cutting blade surface for greater penetration.

spésifikasi
Item No. J15522
diaméterna motong 1 1/8 ”
beurat 100gr
sabeulah 0.058 "
paket 3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Taros Kami
}