Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Produk Hunting

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587527279206009.jpg

J15590 2 sabeulah cut-on-kontak 100gr.screw-di fixed broadhead

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Jioning
Number Model:J15590
sertifikasi:standar
Kuantitas Orde minimum:hijian 100
harga:$0.40 
Rincian bungkusan:Kotak ékspor coklat atanapi ngaropéa
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa:50,000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Ieu 2-Agul Cut-on-Kontak 100 gr. Screw-Di Maneuh Broadhead. Éta serbaguna, ku kituna tiasa dianggo dina busur anu rendah dugi ka luhur. Mibanda desain 2-agul padet, sarta ferrule aluminium kelas pesawat pikeun kakuatan lightweight punjul.

spésifikasi
Item No.J15590
diaméterna motong1 1/8 ”
beurat100gr
sabeulah0.047 "
paket3 unggal kerang atanapi ngaropéa


Fitur konci

Diaméterna motong: 1.125"

●Beurat: 100 gr.

●Tip: Cut-on-Kontak

● Agul: 2-Agul

●Tipe: Maneuh


Taros Kami
}