Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami>Kilang kitu urang

pabrik urang

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan sasarengan anu didirikeun taun 2004. Sumping ka Bandara Ningbo sareng palabuan udara Ningbo, éta nyayogikeun jalan anu hébat pikeun transportasi sareng transportasi. Kalayan luas lantai sakitar 47, 000 sq. Méter sareng luas bangunan 40, 000 sq. Méter, pabrik kami ngagaduhan langkung ti 100 karyawan (langkung ti 10 teknisi) sareng langkung ti 400 rupa mesin.

Tilas dingaranan ku Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., didirikeun taun 1984, Innopower Hengda parantos janten pabrikan utama sababaraha alat pemanasan sareng alat masak, kalebet pamanas teras gas, grill barbecue gas, pemanas gas indoor sareng outdoor, firepits gas (gas tempat seuneu), kompor gas, pembakar gas, alat masak (pakét kalkun), panah, broadhead sareng sajabana.

Perusahaan nyaéta pamariksaan pabrik ISO9001 sareng BSCI. Kaseueuran produk urang disatujuan ku sertipikat CE, AGA, CSA, SANS. Dipikaresep ku kualitas luhur sareng harga kalapa, kami komitmen kana profesionalisme sareng jasa anu teu aya tandingan pikeun konsumén kami ti bumi boh di luar negeri.


kauntungan urang


Manufaktur kualitas luhur dina skala

Konci pikeun pembuatan produk kualitas urang suksés aya dina prosés produksi anu canggih sareng fasilitas ogé pagawé anu berpengalaman.

  • pabrik Area

    47,000m2

  • Jumlah Staffs

    100 +

  • paten

    30 +

  • pakakas

    400+ rupa mesin kaasup mesin motong laser 2sét

  • Kamampuh produk

    30,000+ pamanas & BBQ / Bulan

  • Insinyur bénsin

    Pangalaman 25taun Narima OEM, ODM produk énggal

  • Sampling produk énggal

    7-10days

  • sertipikat

    CE, CSA, AGA, SANS, LFGB, DGCCRF

KOMUNITAS PRODUK


cariosan


Carita urang1

Dina taun 1984, Tuan Yang ngamimitian usaha ngolah bagian-bagian silang dina kulawargana di kampung Dongyang, kalayan jumlahna ngan 10 urang.

Carita urang2

Mangtaun-taun éta, bisnis perusahaan naék pisan gancang sareng gancang.

Di taun 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd didirikeun. Pikeun genah transportasi, pabrik dipindahkeun ka gerbang désa Dongyang, salain ti jalan raya provinsi S34, kalayan sakitar 80 padamel.

Carita urang3

Dina taun anu sami, akhirna, Ningbo Hengda parantos bérés panilitian sareng pamekaran pemanasan teras luar anu mimiti sareng nincak industri alat-alat gas énggal.

Kalayan pertumbuhan anu gancang ningkat, taun 2004, Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd didirikeun salaku patungan.

Dina taun anu sami, persetujuan CE sareng AGA anu munggaran kaala.

Carita urang4

Dina taun 2008, pikeun anu munggaran, Ningbo Innopower disertifikasi ISO9001.

Dina 2015, pabrik ieu bijil BSCI.

Dugi ka ayeuna, kami ngajual langkung ti 86 nagara di panjuru dunya sareng ngagaduhan 35 palanggan parantos damel sareng kami langkung ti 15 taun.