Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami>Kilang kitu urang

pabrik urang

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu ngadeg taun 2004. Abutting ka Bandara Ningbo sareng palabuan Ningbo, éta nyayogikeun genah pikeun lalu lintas sareng transportasi. Kalawan aréa lanté ngeunaan 47, 000 sq. Méter sarta aréa wangunan 40. 000 sq. Méter, pabrik urang owns leuwih 100 pagawé (leuwih 10 technicians) sarta leuwih ti 400 rupa mesin.

Tilas ngaranna ku Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., ngadeg taun 1984, Innopower Hengda geus jadi produsén ngarah tina rupa-rupa pemanasan sarta parabot masak, kaasup pamanas patio gas, grills barbecue gas, pamanas gas indoor na outdoor, firepits gas (gas). tempat seuneu), kompor gas, burner gas, kit masak (turki kit), crossbow, broadheads jeung sajabana.

Pausahaan ieu ISO9001 na BSCI inspeksi pabrik. Kaseueuran produk kami disatujuan ku sertipikat CE, Aga, CSA, SANS. Dipikaresep ku kualitas luhur sareng harga anu kompetitif, kami komitmen kana profesionalisme sareng jasa anu teu aya tandingan ka konsumén urang ti bumi sareng luar negeri.


kauntungan urang


Manufaktur kualitas luhur dina skala

Konci pikeun suksés manufaktur produk kualitas urang aya dina prosés produksi sareng fasilitas canggih ogé karyawan anu berpengalaman.

  • pabrik Area

    47,000m2

  • Jumlah Staf

    100 +

  • paten

    30 +

  • pakakas

    400+ rupa mesin kaasup 2sets mesin motong laser

  • Kamampuh produk

    30,000+ pamanas & BBQs / Bulan

  • Insinyur gas

    Pangalaman 25years 'Tampa OEM, ODM produk anyar

  • Sampling produk anyar gancang

    7-10days

  • sertipikat

    CE, CSA, Aga, SANS, LFGB, DGCCRF

KOMUNITAS PRODUK


cariosan


Carita urang1

Taun 1984, Pak Yang parantos ngamimitian usaha ngolah bagian crossbow di kulawargana nyalira di Désa Dongyang, kalayan jumlahna ngan 10 urang.

Carita urang2

Taun-taun éta, bisnis perusahaan tumbuh sacara stabil sareng gancang.

Taun 2000, Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd didirikan. Pikeun genah transportasi, pabrik ieu dipindahkeun kaluar ka archway désa Dongyang, ngan sagigireun S34 jalan raya propinsi, kalawan ngeunaan 80 pagawé.

Carita urang3

Dina taun anu sarua, pamustunganana, Ningbo Hengda geus réngsé panalungtikan sarta pamekaran tina pamanas patio outdoor munggaran tur stepped kana industri anyar panerapan gas.

Kalawan tumuwuhna gancang ngaronjatna, dina 2004, Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd diadegkeun salaku joint venture.

Dina taun anu sami, persetujuan CE sareng AGA munggaran kaala.

Carita urang4

Dina 2008, pikeun kahiji kalina, Ningbo Innopower ieu ISO9001 Certified.

Dina 2015, pabrik ieu BSCI Certified.

Nepi ka ayeuna, urang ngajual leuwih 86 nagara sakuliah dunya sarta geus 35 konsumén geus cooperated kalawan kami pikeun leuwih ti 15 taun.